Om at skifte elselskab

Det er pærelet at skifte elselskab. Du skal blot udfylde bestillingsformularen, hvis du ønsker at blive kunde hos os, så hjælper vi dig – inklusiv korrespondancen med din gamle leverandør.

Ja. Din forbrugsmåler skal aflæses ved skifte af leverandør. Har du en fjernaflæst elmåler, finder vi selv tællerstanden. Er din elmåler IKKE fjernaflæst, modtager du et aflæsningskort med posten.

Ja, når du har din egen elmåler, har du også frihed til at vælge, hvem der skal levere el til dig – uanset om du ejer boligen eller bor til leje.

Fordelen ved at vælge Vestforsyning :Sinus El er blandt andet, at du får samlet både de faste afgifter og elforbrug på én samlet elregning.

Vestforsyning A/S ejer både et netselskab og et elselskab. Derfor kan du få én fælles regning for de to poster. Vælger du en anden leverandør, kan du opleve at få to forskellige elregninger.

Der går typisk 4-6 uger, inden leverancen fra Vestforsyning Service A/S begynder.

Der bliver ikke slukket for strømmen, så du kan roligt sætte kaffe over, mens du venter. Din gamle leverandør fortsætter med at sende el ud til dig, indtil leverancen fra Vestforsyning Service A/S begynder. Selve leverandørskiftet vil ske helt uden du mærker noget.

Medmindre andet er anført i ordrebekræftelsen, er der en bindingsperiode på 6 måneder fra aftaleindgåelse. Herefter kan aftalen opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned ved henvendelse til Vestforsyning Service.

Opsiges aftalen uretmæssigt i løbet af de første 6 måneder, forbeholder Vestforsyning Service A/S sig ret til at opkræve et gebyr. Du finder en oversigt over gebyrer her.

Du skal blot kontakte Vestforsynings kundeservice på tlf. 96 12 74 60 eller benytte kontaktformularen her, så skal vi nok hjælpe dig med blandt andet at foretage flytteaflæsning af forbrugsmåleren.

Vi skal helst høre fra dig senest tre arbejdsdage før flytning, så vi kan nå det hele.

Ja, det kan du - blot du giver os besked om det. Vestforsyning :Sinus El er et lokalt selskab som primært servicerer kunder i Holstebro Kommune. Vi leverer også til kunder vest for Storebælt - kontakt kundeservice for nærmere oplysninger.

Hvis du ønsker at opsige din aftale, skal du kontakte Vestforsyning :Sinus El på tlf. 96 12 74 60.

Frit valg

Der er fri konkurrence på det danske elmarked.

Det betyder at du frit kan vælge en hvilken som helst elhandler. Og det er gratis at skifte.

Dine rettigheder som elkunde

  • Til dig der bruger under 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked, med et tilllæg på 0,05 kr. pr. kWh
  • Abonnement på 10 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 38,71 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

  • Til dig der bruger over 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked uden tillæg
  • Abonnement på 28 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 33,71 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

Bestil nu