• slidebg1
  Vil du vide mere?
  Vil du vide mere?

  Bliver du ringet op af telefonsælgere som vil sælge dig billig strøm? Mange lokker med gode tilbud, men de er desværre ikke altid så gode, som de umiddelbart ser ud til. Pas på! 

  Vil du vide mere?
  Kontakt vores kundecenter

12. januar 2018

Telefonsælgere

Mange lokker med gode tilbud, men de er desværre ikke altid så gode, som de umiddelbart ser ud til. Du skal være opmærksom på:

 • Elleverandører må ikke kontakte dig som privatkunde pr. telefon, uden at DU har givet dem lov!
 • Nogle elleverandører registrerer dig som kunde, allerede når du siger ja over telefonen eller hvis du accepterer, at de må sende materiale til dig - du kan derfor risikere, at blive bundet i op til et halvt år på en elkontrakt!

Vi har desuden oplevet at der er telefonsælgere som siger at de har en samarbejdsaftale med Vestforsyning :Sinus El. Vi har IKKE indgået aftale med andre elleverandører, for så vidt angår salg af strøm. Det er KUN vores egne medarbejdere, der ringer op fra Vestforsyning :Sinus El - og altid KUN hvis du på forhånd har givet os lov!

Store besparelser - holder de?

Du vil sikkert få at vide, at du kan spare op til 20 % på din elregning. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at spare så meget. Selve strømprisen udgør kun knap 20 % af den samlede regning. De resterende 80 % er afgifter, som elselskaberne ikke har nogen indflydelse på! De smarte sælgere kan også lokke dig med direkte løgne om at du skal forny din kontrakt før den udløber eller fortælle dig at du skal opdatere dine oplysninger hos dit nuværende elselskab - hvilket vi aldrig gør på den måde.

Pas på skjulte gebyrer og abonnementer

Skjulte gebyrer og abonnementer hos den nye elleverandør kan i sidste ende være skyld i, at du ender med at komme til at betale mere for din strøm end du gør ved din nuværende. Vær skeptisk! Tænk dig om, og lyder det for godt til at være sandt - så er det sikkert.

Har du spørgsmål eller bliver du kontaktet af en fræk telefonsælger, som forsøger at snyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9612 7460 eller via mail info@vestforsyning-sinus.dk.

Frit valg

Der er fri konkurrence på det danske elmarked.

Det betyder at du frit kan vælge en hvilken som helst elhandler. Og det er gratis at skifte.

Dine rettigheder som elkunde

 • Til dig der bruger under 4.300 kWh/året
 • Din pris følger prisen på det frie elmarked, med et tilllæg på 0,05 kr. pr. kWh
 • Abonnement på 10 kr. pr. måned
 • Aktuel pris 38,71 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

 • Til dig der bruger over 4.300 kWh/året
 • Din pris følger prisen på det frie elmarked uden tillæg
 • Abonnement på 28 kr. pr. måned
 • Aktuel pris 33,71 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

Bestil nu