Anne-Dorthe og Monika renoverede huset

Da Anne-Dorthe Lund og Monika Hansen købte et 1970’er-parcelhus i Holstebro, vidste de godt, at huset trængte til en overhaling. Familien søgte råd hos Vestforsyning.

”Vi så en annonce i avisen om energirådgivning og gik ind på Vestforsynings hjemmeside for at få nogle gode råd. Det lød jo også godt, at vi måske kunne få lidt tilskud,” fortæller Anne-Dorthe og smiler.

På hjemmesiden fandt de listen over de flere end 100 håndværkere, som samarbejder med Vestforsyning, og familien kontaktede tre af dem for at få tilbud på nye vinduer, døre og efterisolering. Valget faldt på JCC Tømrer og Snedker, Holstebro.

”Vi havde en god dialog med tømreren. Han virkede, som om han havde styr på det og nok skulle klare det hele uden, at det blev for kompliceret for os. Og så klarede han også det med tilskud fra Vestforsyning,” siger Anne-Dorthe.

Familien, der også tæller datteren Annemone og sønnen Johannes, nyder godt af det energirenoverede hus, fortæller Monika.

”Stuen virker meget lysere, og så er her blevet helt stille. Man hører næsten ingen lyde udefra mere, fordi tømreren anbefalede os at vælge vinduer med tre lag glas,” forklarer Monika og tilføjer stolt, at det er lokalt producerede vinduer fra Pro-Tec.

Det er gratis for privatkunder at få energirådgivning hos Vestforsyning. Og den ordning må gerne fortsætte, synes Anne-Dorthe og Monika.

”Vestforsyning har nok ikke været et bevidst valg. Det har bare altid været vores energileverandør, og det har jo fungeret fint. Men vi er glade for at være kunder hos et lokalt selskab, og vi synes, det er en god service at hjælpe med energirådgivning,” siger Anne-Dorthe.

Familiens næste plan er at downloade app’en ”Vestforsyning”, så de kan holde øje med, hvor meget der bliver sparet på varmeregning. App’en er også gratis og fås både til iPhone og Android-smartphones.

undefined   undefined

Frit valg

Der er fri konkurrence på det danske elmarked.

Det betyder at du frit kan vælge en hvilken som helst elhandler. Og det er gratis at skifte.

Dine rettigheder som elkunde

  • Til dig der bruger under 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked, med et tillæg på 0,05 kr. pr. kWh
  • Abonnement på 10 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 46,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

  • Til dig der bruger over 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked uden tillæg
  • Abonnement på 28 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 41,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

Bestil nu