Familien Iversen siger tak for støtten

Troels og Margit Iversen har tre børn, og hele familien er aktive i Holstebro Svømmeclub. Foreningen har fået 20.000 kr. i tilskud fra Vestforsynings Initiativpulje til indkøb af nye redskaber, og det er en af grundene til, at familien Iversen får strøm fra Vestforsyning El.

”Økonomien er stram i foreningslivet, og det er især svært at finde sponsorstøtte til breddeidrætten, så vi tænker faktisk en del over at handle hos klubbens sponsorer. Det handler jo også om at bevare lokale arbejdspladser og sikre, at der er penge til nye sponsorater. Så det her er vores måde at sige tak for støtten,” siger Troels Iversen.

Han møder af og til ivrige sælgere uden for supermarkederne, som gerne vil sælge billig strøm, men familien Iversen holder fast i Vestforsyning.

”Hvis man læser det med småt og regner efter, holder løfterne om store besparelser sjældent. Men selv hvis vi kunne spare nogle få øre pr. kilowatt-time, vil vi hellere handle lokalt. Og så kan jeg jo også få alle mine forsyningsydelser fra Vestforsyning på samme regning,” siger Troels Iversen.

For ham handler det ikke kun om pris, men også om service.

”Jeg kan godt lide, at Vestforsyning er tæt på både i overført betydning og helt bogstaveligt. Hvis jeg har brug for hjælp, kan jeg bare ringe eller simpelthen køre derud. Det er mere trygt end at skulle ringe til et callcenter i København, hvor de ikke ved noget om de lokale forhold. Vestforsyning har selv lagt forsyningsledningerne til mit hus, så jeg behøver ikke forklare en helt masse,” siger Troels Iversen.

Frit valg

Der er fri konkurrence på det danske elmarked.

Det betyder at du frit kan vælge en hvilken som helst elhandler. Og det er gratis at skifte.

Dine rettigheder som elkunde

  • Til dig der bruger under 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked, med et tillæg på 0,05 kr. pr. kWh
  • Abonnement på 10 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 46,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

  • Til dig der bruger over 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked uden tillæg
  • Abonnement på 28 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 41,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

Bestil nu