Jesper, Tanja og Johan har købt hus

Der er så meget at tænke over, når man flytter fra en lejlighed og for første gang køber sit eget hus.
Så egentlig havde Jesper Jørgensen og Tanja Pedersen ikke tænkt så meget over forsyning, da de sammen med 5-årige Johan i begyndelsen af 2014 flyttede ind på Knud Aggers Vej i Holstebro.

”Vi var også kunder hos Vestforsyning før, så vi skal bare være der, hvor vi plejer. Der har aldrig været problemer med dem,” siger Jesper, og Tanja supplerer:

”Vestforsyning leverer jo sådan set alt, hvad vi tænder for her i huset – både varme, vand og strøm – men det er ikke noget, vi tænker så meget over til daglig.”

Familien lægger stor vægt på, at de som kunder hos Vestforsyning handler lokalt.

”Det er ærligt talt begrænset, hvad man kan spare ved at skifte selskab, og så er det bedre at lægge pengene lokalt. Jeg holder også gerne ind hos en af de små købmænd for at handle på vej til og fra arbejde. Det er et helt bevidst valg,” fortæller Jesper.

Mens Tanja ser til Johan, som leger i baggrunden, afslører Jesper sit bedste sparetip: Det gælder ganske enkelt om at forbruge mindre energi, hvis man vil spare penge.

”Da vi valgte huset her, lagde vi stor vægt på, at det skulle være et rimelig nyt hus, og at det skulle være energivenligt. Og med Vestforsynings app kan vi hele tiden følge med i forbruget, så man tænker lidt mere over sit forbrug i hverdagen,” siger Jesper og viser app’en på sin mobiltelefon.

”Det er rigtig smart, og der er nærmest gået lidt sport i det med at konkurrere med svigerfar om, hvem der har det laveste energiforbrug,” siger Jesper og griner.

Ved hjælp af selvbetjening på Vestforsynings hjemmeside og app’en til mobiltelefonen blev familien opmærksom på, at husets gulvvarme var meget synligt i forbruget. Så nu er det slukket i sommerhalvåret og giver dermed en pæn besparelse på budgettet.

”Vestforsyning er gode online. Og vi fik i øvrigt også rigtig god information i forbindelse med flytningen. Og vil jeg vide mere, er det nemt at finde information på nettet. Vi er i det hele taget supertilfredse med Vestforsyning, og når det hele virker, er der jo ingen grund til at tage kontakt til andre leverandører,” konkluderer Jesper.

Vil du også have
Vestforsyning El?

Bestil via formularen herunder.
Det’ pærelet!

Frit valg

Der er fri konkurrence på det danske elmarked.

Det betyder at du frit kan vælge en hvilken som helst elhandler. Og det er gratis at skifte.

Dine rettigheder som elkunde

  • Til dig der bruger under 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked, med et tillæg på 0,05 kr. pr. kWh
  • Abonnement på 10 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 46,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

  • Til dig der bruger over 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked uden tillæg
  • Abonnement på 28 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 41,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

Bestil nu