Auto-Torben handler lokalt

Torben Poulsen overtog i 1992 sin gamle læreplads og har siden været kendt som ”Auto-Torben”, som også er navnet på værkstedet på Gartnerivej i Holstebro. Han har valgt Vestforsyning El, især fordi det er et lokalt produkt.

”Lige som alle andre, så bliver jeg kimet ned af elselskaber, som fortæller, at jeg kan spare ved at skifte. Men hvis jeg så alligevel ikke kan spare særligt meget, så foretrækker jeg at handle lokalt,” siger Torben Poulsen.

”Det er et generelt princip for mig at tænke over, at man skal huske at handle lokalt, selv om man nogle gange kan spare lidt ved at løbe andre steder hen. Det handler også om principper, og jeg tror på, at det giver goodwill, som kommer igen på den lange bane, når vi husker at handle hos hinanden i lokalsamfundet,” tilføjer han.

Auto-Torben beskæftiger tre svende og to mekanikerlærlinge på værkstedet. I alt 10 ansatte er afhængige af, at virksomheden kører, og der skader det ikke at have Vestforsyning i nærheden, fortæller chefen.

”Vi var en dag udsat for, at stikledningen ind til værkstedet gik i stykker, så pludselig stod vi uden strøm. Så var vi jo på den, men i løbet af ingen tid stod der tre biler og seks mand fra Vestforsyning, som hurtigt fik etableret en midlertidig elforsyning. I alt var strømmen væk i under en time. Det er virkelig god service, som også viser, at de har forståelse for, hvor vigtig forsyningen er for vores virksomhed,” siger Torben Poulsen.

Vil du også have
Vestforsyning El?

Bestil via formularen herunder.
Det’ pærelet! 

Frit valg

Der er fri konkurrence på det danske elmarked.

Det betyder at du frit kan vælge en hvilken som helst elhandler. Og det er gratis at skifte.

Dine rettigheder som elkunde

  • Til dig der bruger under 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked, med et tillæg på 0,05 kr. pr. kWh
  • Abonnement på 10 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 46,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

  • Til dig der bruger over 4.300 kWh/året
  • Din pris følger prisen på det frie elmarked uden tillæg
  • Abonnement på 28 kr. pr. måned
  • Aktuel pris 41,15 øre/kWh inkl. moms

Læs mere eller bestil

Bestil nu